Toekas soe eine, mida
võid valmistada külmal ajal ahjus ja suvel grillil ning süüa noa ja kahvliga.
Kuid wrap maitseb hästi ka külmalt, olles siis sobiv näpu vahelt
suhupistmiseks. Mehikopärase fajita maitseaine segu võid asendada sobivate käepäraste
maitsestajatega ( näiteks soola, pipra ja karriga ).
- 500 g kanafileed
- 1 pakk (30g)fajita maitseaine segu (Santa Maria)
- 1 sl õli
- 2 rohelist paprikat
- 2punast paprikat
- 1 sibul
- 10 tortiljat
- 350 g riivitud juustu
Tee
nii:
- Pane ahi 175 kraadi juurde soojenema.
- Lõika kanafilee kuubikuteks. Puista üle fajita maitseaineseguga ja prae õlis kuldpruuniks.
- Lisa puhastatud ja tükeldatud paprikad ning sibul. Kuumuta väiksel tulel 5-10 minutit.
- Kata pool tortiljade pinnast riivitud juustuga.Tõsta peale kanasegu ja raputa taas juustu.
- Keera tortiljad rulli ja küpseta eelsoojendatud ahjus 10 minutit (kui soovid sooje suupisteid). Kinnita tikuga, millele on kaunistuseks kinnitatud paprikast väikse piparkoogivormiga lõigatud kujund.
Nii
valmib 10 kanawrappi 30 minutiga. Nautige!